Jouw partner om locatiedata slim in te zetten

Het Geo-boomerang effect: hoe werknemers weer hun weg terug bij Geo Solutions vinden

Alexander is Solutions architect bij Geo Solutions. Hij houdt zich bezig met oplossingen te bedenken voor onze klanten. Welke componenten? Welke risico’s? Wat bestaat er al? Wat gaan we maken? Een interessante job. Maar: Hij is de tweede keer aan de slag bij Geo-familie. Vanwaar de terugkeer?

Horizon verbreden

Ik was eerst aan de slag bij Localyse (een deel van Geo Square) en deed daar vooral proof-of-concepts en customer support rond Google Maps. Heel interessant, maar de nood om mijn kennis en expertise uit te breiden, mijn horizon te verbreden en meer uitdaging op te zoeken werd te groot.

Alexander ging drie jaar aan de slag bij een ander bedrijf waar hij snel doorgroeide van developer over project manager naar deel van het management team verantwoordelijk voor alles rond consultancy. Een uitdagende job. Waarom dan terug naar Geo Solutions?

Ik kwam terug in contact met Geo Solutions en kon me wel vinden in de toekomstige plannen. De belangrijkste motivatie om terug te komen is de positiviteit en aangename werksfeer. Daarnaast de geplande groei. Het is dan ook mijn ambitie om mee te groeien. Het plan is om op termijn richting een overkoepelende rol als team-lead of manager te evolueren.

Blij weerzien

Zo kwam Alexander – en daar wij we natuurlijk erg blij mee – weer bij ons terecht. Vandaag kan hij zich opnieuw verdiepen in nieuwe technologieΓ«n zoals ArcGIS en QGIS in een “R&D”-friendly omgeving. Ideaal dus voor een persoonlijkheid die nood heeft aan uitdaging.

Boomerangers welkom

Het HR-team van Geo Solutions weet het als geen ander: Alexander is zeker niet de enige boomeranger die zijn weg terug naar ons vindt. Werkgeluk is een persoonlijke ontdekkingsreis, waarin het draait om nieuwe kansen grijpen en blijven groeien. Daarom zet het HR-team zich dagelijks in om het werkgeluk van de medewerkers te bevorderen. Met open armen verwelkomen we Alexander Γ©n alle andere boomerangers opnieuw in ons team!

Benieuwd hoe je jouw locatiedata slim kan inzetten?

Jouw project bespreken?
Neem contact op!