Over ons

Leer ons kennen.

Als bedrijf wil je continu verbeteren, evolueren, maar ook duurzaam handelen. We kunnen er niet om heen dat alle acties en activiteiten van bedrijven, organisaties en burgers zich ergens afspelen; op een bepaalde plaats. Een geografische context waar volop interactie is tussen verschillende elementen. Binnen dat spanningsveld zijn wij actief.

De kennis en het beheer van de fysieke ruimte waarin een organisatie opereert kunnen structureel bijdragen tot de sterkte van een bedrijf en in bredere zin tot de duurzaamheid van onze samenleving.

Er is een schat aan data beschikbaar in uw onderneming. Personen, assets, ruimtes en apparaten staan in voortdurende interactie. Bij GEO Solutions brengen we al die informatie samen in een allesomvattende Digital Twin – een digitale kopie van uw onderneming. We modelleren een digitale wereld die correleert met de echte. Zo wordt het wél mogelijk om een volledig overzicht te bewaren en snel te schakelen.

We helpen je sneller en simpelweg slimmer te ondernemen. We willen aan de hand van locatie sterke en wendbare organisaties creëren.

Hoe samenwerken?

Bij GEO Solutions kan je zowel terecht voor experts, project-teams als bestaande producten.

Consultancy

Experten

Die kennis bezitten in één of meerdere domeinen en je organisatie daarmee kunnen ondersteunen.
Projects

Project-teams

Een groep van experten die een nieuwe of bestaande oplossing helpt realiseren in je organisatie.
Products

Producten

Geo Solutions werkt samen met verschillende partners voor data en software. Wij bevelen hun producten aan als onderdeel van onze oplossingen. Bekijk de expertise pagina’s om meer te weten over onze producten.

Waar we actief zijn

De stad

De stad

Grote steden, kleine dorpen, verbindingen tussen steden… met al de uitdagingen die ze beleven. Hoe pakken we mobiliteit, sport, veiligheid en duurzaam samenleven aan?

Hubs

Hubs

Luchthavens, scheepvaart en transport in het algemeen. Hoe kunnen we synergie en orde creëren in al deze beweging? Ze zijn immers essentieel als toegangspoorten tot onze economie.

Industriële sites

Industriële sites

Van assetbeheer tot veiligheid. Hoe ben je zo productief mogelijk met de beperkingen in ruimte, assets en medewerkers en mét aandacht voor duurzaamheid?

Netwerken

Netwerken

Ervoor zorgen dat iedereen vlot toegang heeft tot elektriciteit, water, gas, internet, … Ook hier helpen we een handje mee om het overzicht te bewaren: Wie gebruikt welke kabel en welke buis?

Landbouw

Landbouw

De efficiëntie verhogen zonder het milieu uit het oog te verliezen.

Natuur

Natuur

Beheer van parken, bossen, waterwegen,… met behulp van kartografie. De relatie mens en natuur is precair: hoe combineren we recreatie, economie, transport … en bewaken we tegelijk onze natuurlijke rijkdom?

Onze waarden

betrouwbaar@2x

Betrouwbaar

Onze medewerkers staan ervoor om oprecht hun expertise te delen. Ze worden getraind om degelijk en onderbouwd advies te geven. We nemen daarbij altijd alle stakeholders in rekening.
dynamisch@2x

Dynamisch

Technologie is in continue verandering. Onze organisaties en de markt ook. Onze consultants vinden deze continue dynamiek van verandering een plezante uitdaging. Elke dag dus scherp staan om in te spelen op nieuwe zaken is key bij ons.
welcoming@2x

Verwelkomend

We zijn allemaal mensen: een open sfeer waar ruimte is voor creativiteit en een glimlach, is voor ons een must.

Deel van iets groter

Geo Solutions behoort tot een ecosysteem. Een stevig netwerk waar we indien nodig beroep op kunnen doen en die onze groei bestendigen.

Bovendien maakt Geo Solutions deel uit van verschillende organisaties.