Jouw partner om locatiedata slim in te zetten

Geo Weekend 2024: Samen sterker aan de kust

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het jaarlijkse Geo Weekend, en wat een fantastisch evenement was het! Met maar liefst 85 Geo Solutions-collega’s reisden we af naar De Haan, waar we konden genieten van een gevarieerd programma vol teambuilding activiteiten. Het weer was stralend – perfect voor een weekend vol sport, spel en ontspanning.

Teambuilding aan het strand

Van een gezellige game-avond tot zwemmen, en van een spannende sea rafting ervaring tot een go-cart race langs de kustlijn, er was voor ieder wat wils. Het hoogtepunt was een sfeervol diner op het strand, afgesloten met een spetterende silent disco. Het Geo Weekend biedt elk jaar weer een geweldige kans om collega’s van verschillende teams beter te leren kennen. Aangezien niet alle afdelingen dagelijks met elkaar in contact komen, is dit evenement de perfecte manier om die verbinding te versterken.

De Strava Challenge: Sportief én voor het goede doel

Een van de absolute hoogtepunten van het weekend was de ontknoping van onze jaarlijkse Strava Challenge. Dit jaar hebben onze sportieve collega’s samen maar liefst €6.000 ingezameld voor vijf goede doelen. Met elke kilometer die werd gelopen, gefietst of gerend, kwam ons doel steeds dichterbij, en het resultaat mag er zijn!

Zoals inmiddels traditie is, wist Michiel Bernaerts wederom met ruime voorsprong de Strava Challenge te winnen. Wil je meer weten over hoe deze challenge is ontstaan en hoe het onze collega’s aanzet tot meer beweging? Lees dan het volledige verhaal: Strava Challenge bij Geo Solutions.

Samen naar succes

Het Geo Weekend blijft elk jaar een bijzondere gelegenheid om als team dichter naar elkaar toe te groeien. Of het nu tijdens een teambuilding activiteit of een sportieve uitdaging is, dit weekend staat in het teken van samenwerken, elkaar beter leren kennen en vooral: plezier maken. Wat een topteam! Wij kijken nu al uit naar de volgende editie.

Benieuwd hoe je jouw locatiedata slim kan inzetten?

Jouw project bespreken?
Neem contact op!