Nutsvoorzieningen

Infrastructuur, ontwerp, onderhoud… kortom: een strategisch beleid.

null

Ruimtelijk vermogensbeheer verhoogt de efficiëntie.

In het dagdagelijks leven maken we continu gebruik van communicatiemiddelen, stromend water, energie... Ik doe het licht aan, ik open de kraan, ik kook op gas. Staan we er wel eens bij stil wat dit alles doet werken?

Het transport van producent naar consument is een complex ruimtelijk proces dat een grondige kennis van veel locatie-gebaseerde elementen vereist. Waar wonen mijn klanten? Waar moeten we investeren in nieuwe infrastructuur? Waar is onderhoud het meest dringend nodig? Bij Geo Solutions helpen we klanten in de nutsvoorzieningssector om deze vragen snel en geïnformeerd te beantwoorden.

Beter nog: we helpen ze met diensten die alle processen met elkaar linken. Zo zijn investeringen, het productieproces, distributie en onderhoud met elkaar verbonden met locatie als de cruciale link.


null

Onze diensten

Onze experts in verschillende domeinen helpen u elk op hun eigen manier om de kracht van locatie in uw nutsvoorziening te brengen. Business- en technologie-experts bouwen stap voor stap met u een strategie die past binnen uw bedrijfsarchitectuur en uw IT-systemen. De link tussen activiteiten en klanten zal nog nooit zo sterk zijn geweest.

Slimme oplossingen voor slimme beslissingen

Relevante cases voor nutsvoorzienings-bedrijven

profile Joeri
Joeri Vandeperre
Account Manager joeri.vandeperre@geosolutions.be

Is dit de start van een nieuw project?

Bent u geïnteresseerd om een eerste stap te zetten of wenst u meer info? Twijfel niet om ons team te contacteren.