Project manager GEO-ICT

Project manager GEO-ICT

Ons team groeit en evolueert, daarom willen we ons team uitbreiden met een project manager GEO-ICT.

Bij ons krijgen nieuwe ideeën aandacht en jij kan hier deel van uitmaken.

Kristel Dewit - HR manager

 • Je bewaakt de scope, het budget, de planning en de kwaliteit van het volledige IT project
 • Je stelt het communicatieplan op in samenspraak met de klant en zorgt voor de correcte communicatie naar de klant en naar Geo Solutions
 • Je rapporteert zowel naar de klant als naar Geo Solutions over de voortgang van het project
 • Je organiseert kick-off meetings en workshops met de klant
 • Je verzorgt de periodieke demo’s over de staat van de applicatie naar de klant
 • Je garandeert een nauwe samenwerking met het team van architecten en analysten die zorgen voor de ontwikkeling van het project
 • Je zorgt voor de formele afsluiting van het project

Herken jij je in dit profiel?

 • Je rondde een hogere opleiding af in ICT, engineering, geografie of gelijkaardig
 • Je hebt je strepen als projectmanager reeds verdiend de afgelopen jaren in het uitvoeren van middelgrote ICT projecten
 • Je vindt het een uitdaging je dagelijks te verdiepen in locatie gebaseerde oplossingen en projecten
 • Daarnaast vinden we het belangrijk dat je beschikt over een sterk inzicht in de relatie tussen IT systemen en de business

Over Geo Solutions

Geo Solutions NV is een Belgisch bedrijf. Wij focussen op het design en de ontwikkeling van GEO-ICT oplossingen en analyses die de strategie en het operationele beslissingsproces van onze klanten ondersteunen en vergemakkelijken.

Onze oplossingen, concepten en adviezen zijn gebaseerd op Geographic Information Systems (GIS) en Information & Communication Technologies (ICT). Onze services zijn innovatief en flexibel en situeren zicht in het domein van de overheid, utility en large industries.

We geven advies, analyseren de noden van onze klanten, ontwikkelen applicaties, we geven training én we implementeren kleine en grote projecten.
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Edegem, we bieden flexplaatsen aan in onze hubs in Merelbeke en Leuven.

Ons aanbod

In ons bedrijf hebben we ambitie. We bieden jou een interessante job met leuke collega’s van wie je kan leren. De sfeer zit goed wat kennisdeling en innovatie echt stimuleert. Je dagelijks werk bestaat uit interessante projecten voor klanten maar we bieden je ook leuke extra’s als een innovatie forum, heel wat leermogelijkheden binnen onze Geo Academy en in externe trainingen en uiteraard de nodige portie fun binnen en buiten de werkuren.

Bij ons krijgen nieuwe ideeën aandacht en jij kan hier deel van uitmaken.

Je werkt in een flexibele en ondernemende cultuur, een dynamisch team waar creativiteit en nieuwe ‘state of the art’ technologieën hoog in het vaandel worden gedragen.

Natuurlijk werk je aan een competitief salarispakket. Voor ons betekent dit een brutoloon aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart, een maandelijkse onkostenvergoeding, een maaltijdvergoeding, verzekeringen, 28 vakantiedagen en flexibele werktijden die een goede work-life alleen maar ten goede komt.

Wil jij ons team versterken? Stuur ons je cv en een korte motivatie naar Kristel.dewit@geosolutions.be