Zaal gezocht, zo gevonden!

Zaal nodig in stad Antwerpen voor een feestje of repetities van je band?

Vermijd een urenlange zoektocht op het web en ga naar Zaalzoeker. Zoek een geschikte zaal uit een ruim aanbod en maak een reservering.

Zaal te huur in stad Antwerpen?

In een paar klikken plaats je je zaal op Zaalzoeker en bereik je een groot en divers publiek. Meer zichtbaarheid gegarandeerd.

Uitdaging

De webapplicatie om een zaal te zoeken bij de stad Antwerpen was erg verouderd en moest zowel kwa looks als achterliggende technieken vernieuwd worden. Ze wordt in een modern jasje gegoten met achterliggende state-of-the-art technologie en een resem nieuwe handige functionaliteiten.

Zaalzoekers willen zo snel mogelijk een geschikte zaal vinden. Zaalverhuurders willen op een eenvoudige en gestandaardiseerde manier hun zalen beheren en zichtbaar maken voor een ruim publiek. De Dienst zaalzoeker van de stad Antwerpen heeft bovendien een bemiddelingsrol voor verenigingen en organisaties voor het regelen van grotere evenementen: aanvragen voor een dergelijke bemiddeling dienen ook via de applicatie worden ingegeven.

Oplossing

Alle zalen, inclusief lokatie, beschikbaarheid en andere relevante informatie, worden gecentraliseerd. Digipolis Antwerpen is ICT beheerder voor de stad Antwerpen en biedt bepaalde diensten aan voor de ontwikkeling van applicaties voor de stad Antwerpen. Achterliggend communiceert Zaalzoeker met deze diensten (ACPaaS) en maakt gebruik van hun infrastructuur, wat standaardisatie en efficiëntie tegemoetkomt. Ook de huisstijl van de stad Antwerpen werd gebruikt voor de lay-out.

Resultaat

Zaalzoeker is een webapplicatie met een eenvoudige en intuitieve werking. Zowel huurders als verhuurders zijn zelfredzaam, wat langs beide kanten tijd en energie bespaart.

 

Op kaart kan je direct zien hoeveel zalen waar beschikbaar zijn. Met één klik op de kaart komen de specificaties van de beschikbare zalen tevoorschijn, met contactinfo, zaalspecificaties en algemene beschikbaarheid. Via een uitgebreid zoeksysteem kan ook op adres en allerhande zaal-specificaties gefilterd worden.

 

Eens een geschikte zaal gevonden is, wordt doorverwezen naar de contactgegevens of website van de zaalverhuurder voor het maken van een reservatie. Via de aanvraag van een assistentiedossier kan er voor verenigingen, evenementen en organisaties een zo geschikt mogelijke zaal worden gezocht door een medewerker van de Dienst Zaalzoeker. Ook voor zaalverhuurders is het zo gepiept om een zaal te plaatsen op de website. Ter controle van de volledigheid van de aanvraag, wordt deze wel eerst goedgekeurd door een medewerker van Zaalzoeker. Zo blijft de kwaliteit van de zaalaanbiedingen gegarandeerd.

Wilt u ook ontdekken hoe locatie uw administratie kan vereenvoudigen? Twijfel niet om me te contacteren.