Natuur & Bos ziet de bomen weer

De applicaties en bedrijfsprocessen binnen het Agentschap voor Natuur en Bos (Vlaamse Overheid) draaien vaak rond GIS. Onze consultants bieden advies op maat, voornamelijk betreffende .Net, GIS applicaties en datahuishouding.

Uitdaging

Het Agentschap voor Natuur en Bos staat in voor het behoud, het beheer, de bescherming en de ontwikkeling van de natuur. 80% van de business ondersteunende applicaties binnen het Agentschap voor Natuur en Bos bevatten GIS. Geo Solutions heeft reeds voor 10 jaar ondersteuning geboden aan het Agentschap. We hebben onder andere de initiële architectuur mee uitgetekend. De laatste jaren werken we mee aan de uitwerking van de geo-IT van het Agentschap Natuur en Bos.

Oplossing

We ondersteunen het Agentschap Natuur en Bos door expertise ter beschikking te stellen in een breder team dat zich focust op .NET, GIS expertise en adviesverlening op vlak van software architectuur.

Resultaat

Verschillende applicaties en e-loketen werden op punt gesteld door het gehele IT team van ANB, waarbinnen Geo Solutions een ondersteunende rol speelt. Dit is een lopend proces waarbij de applicaties zich voortdurend aanpassen aan de noden van de gebruikers.

Nood aan een datacentralisatie project in uw bedrijf? Twijfel niet om me te contacteren.