Werken bij geo Solutions

We vinden dat werk niet hoeft te voelen als werk. Wanneer je gepassioneerd met iets bezig bent, dan vliegen de dagen voorbij. Dàt is wat we willen bereiken. Hoe? Door je de nodige vrijheid te geven om zelf beslissingen te nemen, en je de nodige tools te geven om te groeien. Ons team bestaat enkel uit enthousiaste professionals, en ja: dat is aanstekelijk!

Een futureproof carrière

null

Alles wat we doen draait rond het digital twin principe: een digitale kopie van een onderneming creëren dankzij de kracht van locatie. Vandaag nog een niche, maar een stevig groeiende markt.

Met de groeiende complexiteit van ondernemingen wordt de nood naar wat we doen steeds groter. Kom jij als early adopter ons team versterken? Dan ben je zeker van een boeiende job en groeimogelijkheden gedurende heel je carrière.

avatar author
Door te proeven van verschillende opdrachten werd het snel duidelijk welke richting ik uit wou en waar mijn sterktes liggen. Vandaag kan ik met trots een team leiden en heb ik vertrouwen in mijn kennis, simpelweg omdat ik die voortdurend kan bijschaven.
Annelies, Hexagon expert bij Geo Solutions

Ons huidig aanbod

profile Kristel

Heb je interesse voor een van deze functies? Stuur me dan een mailtje met je cv en korte motivatie. Spontaan solliciteren? Heel graag! We zijn steeds op zoek naar nieuwe collega’s met een zwak voor locatietechnologie. Kom gerust op de koffie.