Design

Geen project zonder analisten en project managers. Ze vervullen immers een sleutelrol in het succes van een samenwerking.

Barbara Eykerman - Teamcoördinator project managers en analysten

Analysten

Intake

Iets kan duidelijk zijn in je hoofd, maar daarom krijg je dat niet per se coherent op papier. Een analyst helpt je om je ideeën te concretiseren en ziet misverstanden vaak al voor ze gebeuren. Goede afspraken zijn een mooie start van een samenwerking! Het resultaat na dit proces is een geschreven briefing of zelfs een klikmodel.

Kameleon

Door jaren ervaring op tientallen projecten, kunnen onze analysten zich als geen ander aanpassen aan een nieuwe omgeving. Processen in helikopterview benaderen is hen niet vreemd. Handig om als buitenstaander meteen mee te zijn! Sommige van onze analysten blijven langer in eenzelfde organisatie, maar een kortetermijntraject is ook zeker mogelijk.

Muze

Onze analysten luisteren niet alleen. Dankzij hun creatieve achtergrond kunnen ze ook inspireren. Misschien zijn er wel andere oplossingen voor je uitdaging waar je op het eerste zicht niet aan gedacht hebt. We zijn niet gewoon ja-knikkers, stevig meedenken is onze missie.

Project managers

Dialoog

Een project manager is een vertaler, in die zin dat hij moeiteloos de brug slaat tussen ontwikkelaars en organisaties. Technisch jargon wordt uitgeklaard en vragen van een klant worden dan weer “vertaald” in dat jargon. Die voortdurende dialoog tijdens een project zorgt ervoor dat de PM de vinger aan de pols kan houden en iedereen op twee oren kan slapen.

Bewaker

De strengste project managers zijn de beste. Ze bewaken de “scope” van een project en zorgen ervoor dat wat er is afgesproken mooi op tijd geleverd wordt. Toch nog een extra taakje erbij? Dat kan vaak, maar ook daar is de project manager de hulplijn. Hij berekent de mogelijke impact op zowel kost en tijd.

Nazorg

Project afgerond, tot nooit meer!? Nee, zo werkt het gelukkig niet. De project manager is altijd bereikbaar voor nazorg. Gelukkig maar.
Zelf de passie en het vakmanschap van onze project managers ontdekken? Twijfel niet om ons te contacteren.