Hexagon

Het Hexagon team van Geo Solutions beschikt over uiteenlopende kennis en ervaring. Wij bestaan uit zeer enthousiaste, leergierige en flexibele medewerkers, en kunnen ook beroep doen op de expertise van onze partnerorganisaties en contacten binnen Hexagon.

Annelies van Alphen - Teamcoördinator Hexagon

Het bedrijf Hexagon is een globale leider in sensor-, software en autonome technologiën. Onze sterkte is dat we hierbij bredere oplossingen kunnen ondersteunen dan het traditionele GIS, en flexibel met onze klanten kunnen meedenken naar mogelijke bedrijfsbrede oplossingen. Wij focussen hier meer op het mogelijk maken van configureerbare oplossingen, zodat de klant deze ook zelfstandig kan beheren. Programmatie kan dus, maar is voor ons zeker geen startpunt.

Binnen Geo Solutions en Geo Square is er een enorm potentieel aan domeinkennis rond specifieke klantengroepen en technologische oplossingen. Door hiermee de combinatie te maken met onze Hexagon kennis, kunnen wij organisaties helpen verbinden te maken en hun werking te optimaliseren.

Diensten

Consultancy

Daily operations

Dagelijkse ondersteuning op de werkvloer, voor uitvoering van opdrachten met Hexagon technologie.

Architecture

IT Architectuur advies met Hexagon

Hexagon biedt een heel ruim spectrum van oplossingen. Het is voor een klant mogelijk om hiervan delen te integreren met zijn bestaande toepassingen. Hierbij kunnen we advies geven rond de verschillende mogelijkheden, impact op de organisatie, mogelijke verbeteringen, en inschatting van kosten.

Hexagon3

GeoSpatial projecten

Met de Hexagon Technologie kunnen we verschillende types projecten uitwerken, eventueel in samenwerking met andere units van Geo Solutions. Dit kan gaan van traditioneel GIS, remote sensing of BI oplossingen.

Technologie

Hexagon GeoSpatial

Biedt de meest algemene GIS tools, waarmee oplossingen op maat gebouwd kunnen worden. Zelfs hierin is een zeer brede keuze.

Hexagon Safety and Infrastructure

Biedt toepassingen voor Safe Cities, en voor het beheer van infrastructuur, zoals bijvoorbeeld Kabels en Leidingen.

Hexagon GeoSystems

Biedt technologie rond reality-capture, denk bijvoorbeeld aan Leica. Verder zijn er ook divisies en oplossingen rond Mijnbouw, Landbouw, Mariene toepassingen, productie-intelligentie.
Kunnen we u helpen met uw volgend of lopend Hexagon-project? Twijfel niet om ons te contacteren.