Carrière

We vinden dat werk niet hoeft te voelen als werk. Wanneer je gepassioneerd met iets bezig bent, dan vliegen de dagen voorbij. Dàt is wat we willen bereiken. Hoe? Door je de nodige vrijheid te geven om zelf beslissingen te nemen, en je de nodige tools te geven om te groeien. Ons team bestaat enkel uit enthousiaste professionals, en ja: dat is aanstekelijk!

discovericon

Elke dag Ontdekken

 

Nine-to-five gekluisterd werken aan je bureau? Think again. Je werkt actief bij onze klanten, leert hun business kennen en gaat creatief aan de slag met voorstellen om hun onderneming beter te maken. Een titanenopdracht? Zeker! Maar de voldoening die je eruit haalt, zal minstens even groot zijn.
learn

Levenslang leren

 

Ons werkveld – onze speeltuin liever – is in volle evolutie. De dingen die je vandaag weet, zijn morgen misschien anders. Daarom vinden we het belangrijk om je de ruimte en middelen te geven om voortdurend bij te leren. Onze Geo Academy zorgt ervoor dat je altijd dé beste oplossing kan bieden aan onze klanten en zelf helemaal up-to-date blijft.
balance

We hebben vertrouwen in je

 

We geloven dat werk niet moet aanvoelen als een verplichting, en vertrouwen erop dat je passie ervoor zal zorgen dat je de beste versie van jezelf bent. In dat vertrouwen laten we de 9-to-5 mentaliteit los. Je kinderen vallen plots ziek? Dan werk je gewoon van thuis. Geen “sorry” nodig als je even naar de tandarts moet tijdens kantooruren. We zijn gedreven door het eindresultaat en zijn geen uurtjestellers.
Met de groeiende complexiteit van ondernemingen wordt de nood naar wat we doen steeds groter. Kom jij als early adopter ons team versterken? Dan ben je zeker van een boeiende job en groeimogelijkheden gedurende heel je carrière.
Kristel Dewit – HR manager
Wil jij ons team versterken? Stuur ons je cv en een korte motivatie naar Kristel.dewit@geosolutions.be