Hexagon Geospatial Expert

null

Ons bedrijf

Geo Solutions NV is een Belgisch bedrijf. Wij focussen op het design en de ontwikkeling van GEO-ICT oplossingen die de strategie en het operationele beslissingsproces van onze klanten ondersteunen en vergemakkelijken.

Onze oplossingen, concepten en adviezen zijn gebaseerd op Geographic Information Systems (GIS) en Information & Communication Technologies (ICT).

Vanuit ons Hexagon team geven we advies over het brede spectrum aan Hexagon GeoSpatial en Hexagon Safety & Infrastructure producten, toegepast op de concrete noden van de klant. Dit kan gaan van het inpassen van Hexagon producten in de ICT architectuur van de klant, het ontwikkelen van een toepassing op maat, tot het uitvoeren van dagelijkse taken in een Hexagon toepassing.

Ben jij de kandidaat die ons team kan versterken? Dan moeten we dringend eens praten.

Jouw rol

Je maakt deel uit van een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor de uitbouw van Hexagon GeoSpatial producten en de implementatie ervan bij onze klanten.

 • Je bouwt uiteenlopende applicaties en werkt hiervoor nauw samen met talentvolle analisten en architecten. In een team realiseer je de juiste oplossing met voortdurende focus op de eindgebruiker.
 • Je focust voortdurend op kwaliteit van de applicaties en voert tijdens de ontwikkeling de nodige testen uit.
 • Je bent nauw betrokken bij hoogstaande technische innovaties en het oplossen van complexe problemen.

Herken jij je in dit profiel?

 • Je hebt een Master of Bachelor met een uitgesproken interesse in geografische informatiesystemen en/of ruimtelijke technologie
 • Bij voorkeur heb je ervaring in minstens één van de Hexagon GeoSpatial Portfolio's: Smart M.App, Power Portfolio of Luciad, of een andere Hexagon software.
 • Je hebt een basiskennis van SQL en kan overweg met javascript of python
 • Nederlands is je moedertaal, je hebt een goede kennis van het Engels
 • Naast je technische skillset vinden we het op zijn minst even belangrijk dat je snel kan meedraaien in ons team:
 • Je bent analytisch en kan je snel inwerken in een nieuwe materie
 • Je denkt en werkt constructief waardoor je steeds focust op de beste oplossing voor de klant
 • Je beheerst zowel de ‘business taal’ als de ‘technische taal’, zodat je een brug kan slaan tussen verschillende stakeholders
 • Je bent leergierig en volgt nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet

Ons aanbod

In ons bedrijf hebben we ambitie. We bieden jou een interessante job met leuke collega’s van wie je kan leren. De sfeer zit goed wat kennisdeling en innovatie echt stimuleert. Je dagelijks werk bestaat uit interessante projecten voor klanten maar we bieden je ook leuke extra’s als een innovatie forum, heel wat leermogelijkheden binnen onze Geo Academy, externe trainingen en uiteraard de nodige portie fun binnen en buiten de werkuren. Bij ons krijgen nieuwe ideeën aandacht en jij kan hier deel van uitmaken. Je werkt in een flexibele en ondernemende cultuur, een dynamisch team waar creativiteit en nieuwe ‘state of the art’ technologieën hoog in het vaandel worden gedragen. Natuurlijk werk je aan een competitief salarispakket. Voor ons betekent dit een brutoloon aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart, een maandelijkse onkostenvergoeding, een maaltijdvergoeding, verzekeringen, 28 vakantiedagen en flexibele werktijden die een goede work-life alleen maar ten goede komt.

profile Kristel

Interesse? Dat doet ons plezier! Stuur je cv kristel.dewit@geosolutions.be
Je hoort nog van ons…